ДОСЛІДЖЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПІДХОДІВ РЕГІОНАЛЬНОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ КИТАЮ - Сохань, І.В.; Zhuoran, Li (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2023)
У сучасних умовах глобалізації та економічного розвитку управління інвестиціями в сільськогосподарське виробництво стало важливим питанням розвитку національної економіки Китаю. Розуміння відповідних концепцій сільськогосподарського інвестування, аналіз його середовища, побудова наукової та обґрунтованої структури, визначення належного масштабу та впровадження схеми ефективної аграрної економічної інвестиційної стратегії є дуже важливими для сприяння модернізації виробничих аграрних процесів, підвищення продуктивності сільського господарства як сектора суспільного виробництва, в якому люди використовують природні умови навколишнього середовища, покладаються на фізіологічні функції тварин, рослин і мікроорганізмів, а також зміцнюють і контролюють життєдіяльність організмів за допомогою праці для отримання матеріальних продуктів, необхідних суспільству та доходів фермерів. Дослідження та удосконалення теорії управління сільськогосподарськими інвестиціями можуть допомогти в прийнятті управлінських рішень, підвищити ефективність діяльності товаровиробників та посилити стійкість сільських територій. Ця стаття детально досліджує теоретичні основи та практичне застосування управління сільськогосподарськими інвестиціями, маючи на меті надати корисні рекомендації та довідкові матеріали для осіб, які приймають рішення щодо інвестицій в аграрну сферу шляхом визначення основних понять, аналізу основ теорії і методів дослідження. Так, було представлено відповідні концепції та основні проблеми управління сільськогосподарськими інвестиціями та теорії економічного зростання сільських територій шляхом інвестування в аграрну сферу. Було зібрано різні погляди класичної теорії економічного зростання та розвитку сільських територій; визначені основні перешкоди розвитку сільськогосподарського інвестування, включаючи державний макроконтроль на різних етапах регіонального розвитку.