ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ ПРАКТИК ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ У СУЧАСНОМУ ТУРИСТИЧНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Нікітенко, К.С. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2023)
Дана наукова стаття розглядає важливу тему вдосконалення управлінських практик з метою підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанних підприємств у сучасному туристичному середовищі. Стаття вивчає динаміку змін у вимогах та очікуваннях туристів, що вимагають адаптації готельно-ресторанних послуг до нових реалій. Автор аналізує роль сучасних технологій у підвищенні ефективності управлінських процесів та забезпеченні якісного обслуговування гостей. Стаття також пропонує стратегії найму, навчання та мотивації персоналу для досягнення високих стандартів обслуговування та створення комфортного робочого середовища. Крім того, робота розглядає інноваційні підходи до просування готельно-ресторанних послуг, включаючи використання соціальних медіа та інтернет-маркетингу. Дана стаття має на меті сприяти розвитку готельно-ресторанної галузі, надаючи практичні рекомендації для подолання викликів, що постають перед цією галуззю в сучасному туристичному ринку.