ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МАРКЕТИНГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ ДЛЯ ДЕВЕЛОПЕРСЬКИХ ПРОЄКТІВ - Фісуненко, П.А.; Анферов, А.А. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2025)
Стаття присвячена дослідженню інноваційних маркетингових інструментів та перспектив їх застосування для девелоперських проєктів. Встановлено, що саме девелопмент дозволяє забезпечити комплексний підхід до управління проєктами в сфері нерухомості, а отже є надзвичайно актуальним в сучасних умовах. Доведено, що успішна реалізація девелоперського проєкту залежить від ефективності обраної маркетингової стратегії на всіх етапах його розробки та втілення в життя. Розглянуто інновації в маркетинговій діяльності та інноваційні маркетингові інструменти, перспективи їхнього застосування в девелоперській діяльності. З використанням методів аналізу та синтезу, систематизації, логічного узагальнення, висвітлено значущість інноваційних маркетингових інструментів для девелоперських проектів в сучасних умовах з точки зору їх змістовної та функціональної наповнюваності.