ПСИХОЛОГІЧНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Акімова, Н.В. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2025)
Стаття присвячена вивченню психологічних закономірностей організації онлайн лекцій для студентів економічних спеціальностей. Для цього було використано низку теоретичних, емпіричних та інтерпретаційних методів. Вибірку емпіричного дослідження склали 250 чоловік. В результаті було зроблено висновок, що використання переваг онлайн навчання студентів економічних спеціальностей за умови розуміння психологічних закономірностей дозволяє істотно покращити якість економічного навчання, вмотивованість, інформативність та практичну зорієнтованість економічної освіти, цифрові компетентності, підтримувати ментальне здоров’я, розширювати коло соціальних зав’язків при цьому зберігаючи умови приватності, безпеки та комфорту. Також було надано рекомендації щодо підвищення ефективності економічної онлайн освіти.