КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕСУРСАМИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Шаповал, О.А. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка)
У даній статті розглянуто ключові аспекти управління фінансовими ресурсами в умовах несприятливої економічної ситуації. Проаналізовано суть та значення фінансового управління в організаціях. Визначені поняття «фінансове управління» та «фінансові ресурси», «управління фінансовими ресурсами», «фінансовий механізм», «методи фінансового управління». Детально розглянуто механізм процесу управління фінансовими ресурсами підприємств та організацій в сучасних реаліях ведення бізнес процесів. Надано та досконало охарактеризовано специфічні риси процесу проведення управляння фінансовими ресурсами. Визначений основних цілей фінансового управління. Наведені та охарактеризовані методи управляння фінансовими ресурсами, а також структура механізму управління фінансовими ресурсами. Надано пропозиції щодо ефективного функціонування процесу управління фінансовими ресурсами.