ПЕРЕВАГИ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕГРОВАНОЇ СИСТЕМИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Лобода, О.М. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2023)
У статті розглядається сутність інформаційного забезпечення підприємницької діяльності, систематизована структура та склад її елементів, показано сутність інформаційного забезпечення підприємницької діяльності. Показано, що при проектуванні системи інформаційного забезпечення підприємницької діяльності необхідно враховувати стадійність інформаційних потоків, що забезпечують стійкість накопичення, споживання та відтворення в сучасних умовах системи інформаційного забезпечення, а також з метою підвищення конкурентоспроможності підтримувати та підвищувати. Організаційно-економічна модель інтегрованої системи інформаційного забезпечення господарської діяльності, побудована на основі передових комп’ютерних технологій та програмного забезпечення з використанням засобів інтеграції інформації, орієнтована на підвищення її ефективності та конкурентоспроможності. Проведено аналіз особливостей сучасних інформаційних систем, що виявив негативні тенденції та проблеми, що призводять до зниження ефективності інформаційного забезпечення господарської діяльності.