ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ В УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Ларченко, О.В. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2020)
У статті визначено необхідність впровадження інформаційних технологій та систем у сферу управління, розглядається автоматизація бухгалтерського обліку, що збільшує питання бухгалтерського обліку, ефективність та підвищення якості бухгалтерського обліку на підприємстві, також висвітлюються проблеми повноти та надійності ведення бухгалтерського обліку, інформаційне забезпечення системи управління в організаціях, що має бути достатнім для вирішення багатьох проблем. Автор вважає її ефективною і методологічно коректною для реалізації інформаційної системи, що підвищує конкурентоспроможність підприємства. Ефективне управління економічними системами вимагає достовірної інформації про динаміку показників, які визначаються автоматизованою інформацією. Пропозиції щодо надання інформації суб’єктам господарювання включаються до методології автоматизації бухгалтерського обліку, що дозволяє своєчасно отримати дані для управління витратами в організаціях.