ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ - Ніколюк, О.В.; Родіна, О.В.; Концева, В.С. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2023)
У статті виокремлено перелік галузей і спеціальностей за якими здійснюється підготовка майбутніх працівників правоохоронних органів. Розглянуто етапи підготовки майбутніх працівників правоохоронних органів. Узагальнено складові досягнення компетентностей та програмних результатів навчання при підготовці майбутніх працівників правоохоронних органів. Узагальнено та надано характеристику інноваційних освітніх технології у підготовці працівників правоохоронних органів, які дозволяють якісно досягти програмних результатів навчання, зокрема: Virtual reality and Augmented reality, Електронне навчання (e-learning), Інтерактивні додатки і програми, Системи штучного інтелекту, Симуляційні ігри, Онлайн колоборація, Аналітика даних, Системи відеоспостереження і розпізнавання облич, Системи автоматизації та робототехніки.