ДІАГНОСТИКА ІНТЕНСИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗБАЛАНСОВАНОСТІ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ - Трухачова, К.В. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2024)
Стаття присвячена актуальній проблемі забезпечення збалансованої результативності діяльності підприємств туристичної індустрії, яка в першу чергу, полягає в діагностиці інтенсивності їх діяльності, саме – отриманими за певний період діяльності результатів. У статті діагностика інтенсивності діяльності підприємств туристичної індустрії здійснюється шляхом оцінювання, визначення рівня та встановлення оптимального значення їх результативності. Дослідження визначає підхід до оцінювання результативності діяльності будь-якого підприємства, не тільки туристичної індустрії. Результати дослідження слугують базою для визначення напрямку управлінських дій щодо подолання неузгодженостей складових результативності з метою забезпечення її збалансованості.