ОБГРУНТУВАННЯ ТА ВИБІР ПРОГРАМНОГО ПРОДУКТУ ДЛЯ ВЕДЕННЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ В МАЛОМУ ТА СЕРЕДНЬОМУ БІЗНЕСІ - Когут, І.В.; Горейко, Д.Я. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2024)
Головною метою дослідження, яке проведено у статті є визначення та порівняння найефективніших для використання програмних рішень на прикладі таких продуктів, як Microsoft Project та Worksection для управління проєктами в малому та середньому бізнесі України. Дослідження базується на аналізі функціональних можливостей цих інструментів та їх оцінці експертами, які мають досвід використання обох продуктів у малому та середньому бізнесі українських компаній. Методика дослідження передбачає експертне оцінювання ключових показників, таких як бюджет, інтеграція з іншими програмами, складність навчання та здатність вирішувати проблеми підприємства. Провівши наукове дослідження та експертні порівняння автори отримали результати. В цих результатах Worksection отримав вищі оцінки через зручність у використанні, простоту інтеграції та можливість задовольнити потреби команд малого та середнього бізнесу. Позитивним також є те що цей продукт є українським та має перспективу в майбутньому. Практична значущість дослідження проведеного в станні полягає в тому, що Worksection рекомендується, як більш оптимальний вибір для підприємств малого та середнього бізнесу, які орієнтованих на ефективне управління проєктами та мають проєктноорієнтоване управління.