ЛОГІСТИЧНА СИСТЕМА ЯК БАЗОВА ДЕТЕРМІНАНТА ФОРМУВАННЯ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ПОСТІНДУСТРІАЛЬНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ГАЛУЗЕВИХ РИНКІВ - Хацер, М.В.; Шишкін, В.О. (Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 2025)
Стаття присвячена формуванню нових наукових рішень щодо дослідження впливу логістичних систем на формування прибутку підприємств в умовах постіндустріальної трансформації, як суб’єктів підприємницької діяльності, так і галузевих ринків. Проведена компаративна оцінка логістичних систем підприємств за індустріальної та постіндустріальної моделей розвитку. Сформоване нове визначення терміну «логістична система підприємства», що враховує перехід підприємства та галузевих ринків на постіндустріальну модель розвитку. Визначено ключові складові логістичних систем підприємств з врахуванням постіндустріальної трансформації галузевих ринків. Досліджено багатоаспектний зв’язок логістичної системи з прибутком підприємств в умовах постіндустріальної трансформації, як суб’єктів підприємницької діяльності, так і галузевих ринків.